COVID-19

Voor Surinamers:

De uitbraak van het COVID-19 virus treft de horeca en de toerisme sector hard. Onze loyale gasten en potentiële gasten kunnen onze hotels en restaurants jammer genoeg op dit moment niet bezoeken.

Wat kunt u als Surinamer doen om de horeca en haar medewerkers te steunen?

 • Bestel take-out bij je favoriete restaurant
 • Koop een cadeaubon voor je favoriete activiteit binnen de Torarica Group
 • Koop een weekendpackage van je favoriete hotel

Ook de Torarica Group zal er alles aan doen om haar hotels en overige diensten draaiende te houden, maar bovenal haar personeel te garanderen van betere tijden.

Wij hebben enkele leuke aanbiedingen bedacht! Met de aanschaf hiervan levert u een bijdrage om ons en onze medewerkers te steunen.

Weekend packages!

Koop nu een weekendpackage bij een van de Torarica Hotels en profiteer van extra voordeel per hotel. We bieden speciale pakketprijzen aan voor een verblijf van 2 nachten:

 • Torarica Resort USD 275 voor 2 personen incl. alle maaltijden, early check-in & late check-out, belasting & servicekosten incl gratis WIFI

De weekendpackage is tevens een ideaal cadeau voor uw geliefde, uw vrienden of familie! 

Voorwaarden:

 • Te betalen in mei en te gebruiken van vrijdag tot en met zondag in de maanden van juni- september op basis van beschikbaarheid.
 • Alle maaltijden: vrijdag: dinner / zaterdag: ontbijt, lunch en dinner / zondag: ontbijt
 • Alleen voor locals
 • Prijs is voor 2 personen, wanneer u met kinderen wenst te verblijven is hier een meerprijs aan verbonden.
 • Eénmalig gebruik van de Sauna & het bubblebad en ongelimiteerd gebruik van het zwembad, de gym en aerobic center. Graag de reservering voor de Sauna & het bubble bad vooraf te plaatsen.
 •  Prijzen zijn tegen de geldende hotelkoers

Voor internationale toeristen:

Momenteel is Suriname niet toegankelijk voor toerisme door de COVID-19 uitbraak.

Daardoor is het voor Torarica Resort momenteel niet mogelijk om gasten te verwelkomen. Echter, willen we gasten die reeds een boeking bij ons hebben voor aankomende periode, vragen uw boeking niet te annuleren, maar de datum ervan te verzetten. Op deze manier kunt u ons, onze werknemers en het toerisme in Suriname in het algemeen ontzettend steunen.

Wij werken eraan om Suriname weer top-of-mind te maken voor na de corona-crisis.  Want wie wil er nou niet op vakantie naar een tropische bestemming na maanden vooral binnen te hebben gezeten?

End of the Year Deal!

We hebben een mooi aanbod voor u. Wanneer u boekt & betaalt in mei voor de periode tussen 21 december 2020 – 4 januari 2021 kunnen we u geweldige kortingen aanbieden:

 • Torarica Resort $135 per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt, toeristenbelasting & servicekosten.

U kunt deze deal combineren met de ticketdeal van Surinam Airways. Zij bieden een geweldige ticketdeal van Amsterdam naar Paramaribo voor maar EUR 540,-. Met deze speciale deal kunt u de datum eenmalig gratis veranderen. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Wat leuks om naar uit te kijken!

Maakt u gebruik van de speciale aanbieding en helpt u ons de toerisme sector te behouden. Neem contact met de afdeling Sales & Marketing op het telefoonnummer +597471500 #5100 of via e-mail op reservations@torarica.com.

Belangrijke notificatie: In verband met de vastgestelde COVID-19 maatregelen, accommodeert de Torarica Group weer gasten op instructies en aanwijzingen van de autoriteiten (uw voucher blijft van kracht).

We hopen u snel te zien in Suriname en verwelkomen u graag bij Torarica Resort.

Loved by our guest