De ideale locatie voor zaken, ontspanning en familievakanties

Hotelkamers & Suites bij Torarica Resort


Bij Torarica Resort verblijf je in een van de 130 luxe hotelkamers in het 3 verdiepingen tellende hotelgebouw. De comfortabele kamers hebben allemaal een moderne inrichting met authentieke Surinaamse elementen.

Kunstwerken van Surinaams en internationaal gerespecteerd kunstenaar George Struikelblok zijn verwerkt in de glazen wand van een aantal badkamers. Het zijn unieke details waar je naar blijft kijken en die je verblijf net dat beetje extra luxe geven.  

Door de rustgevende kleurencombinaties en zeer comfortabele bedden geniet je gegarandeerd van een goede nachtrust. De kamers zijn een ware oase van rust te midden van al het entertainment bij Torarica Resort. Natuurlijk vind je in de kamers alle benodigde faciliteiten en is er gratis wifi. 

Standaardkamers

De standaardkamers hebben een uiterst comfortabele en stijlvolle inrichting. Ze bieden alle moderne gemakken en faciliteiten die je tijdens een verblijf in het hotel kunt wensen.

Executive kamers

De executive kamers zijn ruimer dan de standaardkamers en bieden daarom nog meer bewegingsvrijheid.

Junior suites

De twee junior suites bij Torarica Resort hebben een eigen woonkamer en een aparte slaapkamer. Hier geniet je van een ontspannen verblijf en de rust én ruimte waar je naar op zoek bent.

Suites

De drie suites van het Torarica Resort zijn ieder op hun eigen manier heel bijzonder en garanderen een onvergetelijk verblijf.

Copa & Chill

14 juni 2024 Bekijk alle events
Loved by our guest