Torarica Country Club

Heeft u zich ooit afgevraagd wat de voordelen zijn van een TCC-lidmaatschap oftewel deel uitmaken van de Torarica Country Club? Binnen de Torarica Country Club bieden wij vooralsnog 3 pakketten aan, namelijk Brons, Zilver en Goud. Eén van de dingen die deze pakketten van elkaar onderscheid, is de geldigheidsduur. Alle drie de arrangementen bieden een verscheidenheid aan kortingen op onze diensten, zoals kamer, eten & drank, banketfaciliteiten en gebruik van de cabana’s. De kortingen en voordelen zijn volledig afhankelijk van uw pakketkeuze. Twee van de voordelen welke alle drie de pakketten bieden zijn: gebruik van alle Resort faciliteiten zoals de sauna, het bubbelbad, het zwembad, de tennisbaan, het fitnesscentrum; en gratis parkeren.

Voor de mensen  die wel lid willen worden maar een eigen gepersonaliseerde en unieke pakket willen samenstellen bieden wij ook een dubbele of enkele pakketten optie aan.  Dit betekent dat u uw eigen pakket kunt samenstellen op basis van uw eigen preferenties. Met de dubbele optie mag u twee van uw favoriete faciliteiten kiezen en met de enkele optie mag u dan één faciliteit kiezen.

Aarzelt u om lid te worden van de Torarica Country Club omdat u een gezin van vier of meer personen hebt, die allemaal lid willen worden?  Het aarzelen hoeft totaal niet meer, voor gezinnen tussen de vier en zes personen bieden wij een speciaal gezinsarrangement aan, bestaande uit dezelfde voordelen als de andere pakketten.

Indien u meer informatie wenst betreft de TCC-lidmaatschap, voelt u zich dan vrij om te bellen met de TorWellness-desk op het nummer 471500 toestelnummer 5263.

tcc-packages-06-05-2024.png

final-packages.png

screenshot-2024-01-05-at-15-50-04-1.png

Copa & Chill

14 juni 2024 Bekijk alle events
Loved by our guest