De ideale locatie voor zaken, ontspanning en familie vakanties

Bijzondere evenementen bij Torarica Resort

Conferenties, vergaderingen en seminars, bruiloften en verjaardagsfeesten: bij Torarica Resort organiseren we al deze evenementen op zowel nationaal als internationaal niveau. 

Onze jarenlange ervaring gebruiken we om van jouw evenement een doorslaand succes te maken.

Ons gedreven personeel neemt jou alle zorgen uit handen bij de complete voorbereiding en uitvoer van je evenement!

Locaties van Torarica Resort

Wil je een evenement organiseren in hartje Paramaribo? Kies dan uit een van onze multifunctionele indoor locaties: onze statige Royal Ballroom of de sierlijke Banquet Hall. Ben je op zoek naar de perfecte plek voor een verjaardags- of themafeestje en heeft de buitenlucht jouw voorkeur? Dan raden we je onze Club House & Marina 'De Pier' aan.

Al onze in-door locaties zijn gekoeld middels airconditioning en beschikken over de nodige faciliteiten, zoals meubilair, audio- en visuele apparatuur, een compleet vertaalsysteem met microfoon en hoofdtelefoon/ koptelefoon, mogelijkheden voor conference calls en wifi. Aan persoonlijke dienstverlening ontbreekt het zeker niet! Wij richten de zaal in naar wens en ook tijdens je event zijn wij je persoonlijk van dienst.

[KNOP:Bekijk plattegronden]

[KNOP:Bekijk capaciteit]

Voeding en drank

Ons team is je graag van dienst voor het prepareren en uitserveren van heerlijke maaltijden en koffiepauzes tijdens je event. We laten ons inspireren door zowel lokale als internationale smaken en invloeden om gezonde en voedzame maaltijden te bereiden.

[KNOP: Bekijk Banketmenu’s]

Club House & Marina 'De Pier’

Bij Club House & Marina 'De Pier' is het volop genieten van de Surinaamse natuur. Je kijkt er uit op de Surinamerivier en de Wijdenboschbrug. Hier organiseer je al je sociale evenementen in de buitenlucht, zoals een romantische bruiloftsreceptie of -feest, een verjaardagsfeest, bijzonder themafeestje of sprankelende cocktailparty.

Ook voor een zakendiner of introductie van een nieuw bedrijf is deze locatie uitermate geschikt. Onder meer door de bar in het Club House die lekkere drankjes en hapjes serveert.

Royal Ballroom

De statige Royal Ballroom is een van de populairste locaties voor (internationale) conferenties, vergaderingen of seminars. Door de luxe en exclusieve uitstraling, is het een ideale locatie voor zowel zakelijke als sociale activiteiten. Dus ook een informele bijeenkomst als een huwelijks- of verjaardagsfeest organiseer je in deze zaal.  De multifunctionele Royal Ballroom heeft een oppervlakte van maar liefst 400 m² en is in twee gescheiden ruimtes op te delen.

Afhankelijk van het type evenement, is er in de Royal Ballroom plaats voor maximaal 500 personen. Een groter evenement organiseren, zoals dance-events, knallende concerten of comedy shows is dus ook mogelijk.

Banquet Hall

De Banquet Hall van Torarica Resort is met recht multifunctioneel te noemen. De 300 m² grote ruimte is op te delen in 3 aparte ruimtes. Bruiloften, verjaardags- of themafeesten, shows en concerten; je organiseert ze allemaal in de Banquet Hall. Dat geldt ook voor internationale en nationale conferenties. Veel bedrijven, ambassades en sociale verenigingen gingen je al voor en kijken zeer tevreden terug op hun evenementen.

Afhankelijk van het type evenement en de uitvoering, is er in de Banquet Hall plaats voor maximaal 300 personen.

Bruiloften bij Torarica Resort

Van ceremonie tot feest! Het is mogelijk om jullie trouwdag van begin tot eind in ons hotel te vieren! Wat dacht je van een diner bij Club House & Marina 'De Pier' langs de mooie Surinamerivier of een groot feest in de statige Royal Ballroom? We doen er alles aan om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Kies een van de mooie locaties bij Torarica Resort voor jullie ceremonie, receptie of diner. Wil je alles op één locatie organiseren en de hele dag zorgeloos genieten? Laat ons dan jullie speciale dag organiseren. Niet zomaar zeggen wij: Torarica... jouw one-stop shop!

Aansluitend op jullie bruiloft kunnen jullie ook de huwelijksnacht bij Torarica Resort doorbrengen. Een mooi vervolg op de dag van jullie leven. Onze persoonlijke service maakt het een belevenis om nooit te vergeten.

Neem contact op met Torarica Resort

Wil je langskomen om de locaties te bezichtigen of wens je een voorstel op maat? Plan dan een meeting of telefoontje in met ons team van experts. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Evenementenlocaties bij Torarica Resort

Wil je een evenement organiseren in Paramaribo, Suriname? Zoals een fundraising evenement of een conferentie? Boek dan onze statige Royal Ballroom of huur de sierlijke Banquet Hall af. Ben je op zoek naar de perfecte plek voor een verjaardags- of themafeestje? Dan raden we je de sprookjesachtige Club House & Marina 'De Pier' aan.  

Verjaardagsfeesten, bruiloften, conferenties of een vergadering. Ook hiervoor hebben we geschikte locaties, zoals de:

  • Banquet Hall
  • Royal Ballroom
  • Clubhouse & Marina ‘De Pier’
Meer informatie

Copa & Chill

14 juni 2024 Bekijk alle events

Friday Night BBQ

26 juli 2024 Bekijk alle events
Loved by our guest