De ideale locatie voor zaken, ontspanning en familievakanties

One stop shop to tie the knot.


Trouwen bij Torarica Resort

Wil je trouwen op een van de mooiste trouwlocaties in Paramaribo? Torarica Resort is jouw one stop shop to tie the knot. Kies uit een van onze unieke locaties, zoals de sprookjesachtige Club House & Marina 'De Pier' langs de Surinamerivier, de statige Royal Ballroom of de Banquet Hall. Een onvergetelijke dag; dat is waar we ons bij Torarica Resort 100% voor inzetten.

Deze uitstekende locatie voor een bruiloft is multifunctioneel en exclusief. Bij Torarica Resort zetten we altijd een stapje extra om ervoor te zorgen dat jullie bruiloft een dag is om nooit meer te vergeten. Wat je bij ons kan verwachten? Ervaren mensen die met oog voor detail voor jullie aan de slag gaan en een zeer persoonlijke service bieden die je verwachtingen overtreft. Zo onderscheiden we ons van andere locaties in Paramaribo. 

Vier je jouw bruiloft bij Torarica Resort? Dan kun je straks terugkijken op een ware belevenis! Maar er is nog meer mogelijk. Je kunt ook aansluitend op je bruiloft je huwelijksreis doorbrengen in het Torarica Resort. Een mooi vervolg op de dag van je leven. Met onze unieke locaties én persoonlijke service komt dat helemaal goed. 

Bij Torarica Resort bieden we verschillende Wedding-pakketten voor een onvergetelijke dag. Heb je niet zo veel te besteden? Dat is geen probleem. Wij vinden altijd een manier om aan je wensen te voldoen.

Als je graag een voorstel op maat en/of een meeting of telefoontje met ons team van experts wilt inplannen om de details te bespreken, neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Ontdek onze Wedding & Honeymoon-pakketten

  • Ceremonie
  • Receptie
  • Receptie & Diner
  • Receptie, Diner & Feest
Meer informatie

Copa & Chill

14 juni 2024 Bekijk alle events
Loved by our guest